Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижанівська, Ю.В. | - |
dc.contributor.author | Kryzhanivska, Yu. | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-22T09:31:50Z | - |
dc.date.available | 2024-06-22T09:31:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крижанівська Ю.В. Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти»Молодь аграрній науці і виробництву. Актуальні проблеми ветеринарної медицини «(БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С.183-184. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966 | - |
dc.description | Control of organoleptic indicators and identification of components of ready-made minced meat was carried out of boiled and smoked sausage products of some domestic manufacturers using microstructure analysis. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено контролювання органолептичних показників та ідентифікація складників фаршу готових варено-копчених ковбасних виробів деяких вітчизняних виробників за допомогою мікроструктурного аналізування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | варено-копчена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | складники | uk_UA |
dc.subject | органолептика | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація | uk_UA |
dc.subject | гістологічне аналізування | uk_UA |
dc.subject | boiled and smoked sausage | uk_UA |
dc.subject | organoleptics | uk_UA |
dc.subject | identification | uk_UA |
dc.subject | components | uk_UA |
dc.subject | histological analysis | uk_UA |
dc.title | Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування | uk_UA |
dc.title.alternative | Control of organoleptic indicators, identification of the composition of boiled and smoked sausage products by histological analysis | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.1/.5.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_organoleptychnyh.pdf | 741,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.