Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижанівська, Ю.В.-
dc.contributor.authorKryzhanivska, Yu.-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-06-22T09:31:50Z-
dc.date.available2024-06-22T09:31:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрижанівська Ю.В. Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти»Молодь аграрній науці і виробництву. Актуальні проблеми ветеринарної медицини «(БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С.183-184.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966-
dc.descriptionControl of organoleptic indicators and identification of components of ready-made minced meat was carried out of boiled and smoked sausage products of some domestic manufacturers using microstructure analysis.uk_UA
dc.description.abstractПроведено контролювання органолептичних показників та ідентифікація складників фаршу готових варено-копчених ковбасних виробів деяких вітчизняних виробників за допомогою мікроструктурного аналізування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectварено-копчена ковбасаuk_UA
dc.subjectскладникиuk_UA
dc.subjectорганолептикаuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectгістологічне аналізуванняuk_UA
dc.subjectboiled and smoked sausageuk_UA
dc.subjectorganolepticsuk_UA
dc.subjectidentificationuk_UA
dc.subjectcomponentsuk_UA
dc.subjecthistological analysisuk_UA
dc.titleКонтроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізуванняuk_UA
dc.title.alternativeControl of organoleptic indicators, identification of the composition of boiled and smoked sausage products by histological analysisuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.1/.5.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_organoleptychnyh.pdf741,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.