Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
Назва: | Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування |
Інші назви: | Control of organoleptic indicators, identification of the composition of boiled and smoked sausage products by histological analysis |
Автори: | Крижанівська, Ю.В. Kryzhanivska, Yu. Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Ключові слова: | варено-копчена ковбаса;складники;органолептика;ідентифікація;гістологічне аналізування;boiled and smoked sausage;organoleptics;identification;components;histological analysis |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Крижанівська Ю.В. Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти»Молодь аграрній науці і виробництву. Актуальні проблеми ветеринарної медицини «(БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С.183-184. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено контролювання органолептичних показників та ідентифікація складників фаршу готових варено-копчених ковбасних виробів деяких вітчизняних виробників за допомогою мікроструктурного аналізування. |
Опис: | Control of organoleptic indicators and identification of components of ready-made minced meat was carried out of boiled and smoked sausage products of some domestic manufacturers using microstructure analysis. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966 |
УДК: | 619:614.31:637.1/.5.07 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_organoleptychnyh.pdf | 741,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.