Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959
Title: Забезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання
Other Titles: Ensuring the quality of turkeys, goose and guinea fowl eggs: requirements regarding acceptance, packaging, labeling and storage
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Keywords: індичи яйця;яйця;якість;гусячи яйця;цесарчини яєця;turkey eggs;eggs;quality;goose eggs;guinea fowl eggs
Issue Date: 2023
Citation: Забезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю - 2023. - № 7. - С.49-59.
Abstract: Одержувач має право проводити перевірку якості кожної партії яєць на відповідність вимогам чинного стандарту, використовуючи загальноприйняті методи контролювання.
Description: The recipient has the right to check the quality of each batch of eggs for compliance with the requirements of the current standard, using generally accepted control methods.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zabezpechennja_jakosti.pdf2,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.