Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959
Назва: | Забезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання |
Інші назви: | Ensuring the quality of turkeys, goose and guinea fowl eggs: requirements regarding acceptance, packaging, labeling and storage |
Автори: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily; Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana |
Ключові слова: | індичи яйця;яйця;якість;гусячи яйця;цесарчини яєця;turkey eggs;eggs;quality;goose eggs;guinea fowl eggs |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Забезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю - 2023. - № 7. - С.49-59. |
Короткий огляд (реферат): | Одержувач має право проводити перевірку якості кожної партії яєць на відповідність вимогам чинного стандарту, використовуючи загальноприйняті методи контролювання. |
Опис: | The recipient has the right to check the quality of each batch of eggs for compliance with the requirements of the current standard, using generally accepted control methods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959 |
УДК: | 614.31:637.4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zabezpechennja_jakosti.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.