Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959
Назва: Забезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання
Інші назви: Ensuring the quality of turkeys, goose and guinea fowl eggs: requirements regarding acceptance, packaging, labeling and storage
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: індичи яйця;яйця;якість;гусячи яйця;цесарчини яєця;turkey eggs;eggs;quality;goose eggs;guinea fowl eggs
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Забезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю - 2023. - № 7. - С.49-59.
Короткий огляд (реферат): Одержувач має право проводити перевірку якості кожної партії яєць на відповідність вимогам чинного стандарту, використовуючи загальноприйняті методи контролювання.
Опис: The recipient has the right to check the quality of each batch of eggs for compliance with the requirements of the current standard, using generally accepted control methods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959
УДК: 614.31:637.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zabezpechennja_jakosti.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.