Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily;-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-06-22T06:22:37Z-
dc.date.available2024-06-22T06:22:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗабезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберігання / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю - 2023. - № 7. - С.49-59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11959-
dc.descriptionThe recipient has the right to check the quality of each batch of eggs for compliance with the requirements of the current standard, using generally accepted control methods.uk_UA
dc.description.abstractОдержувач має право проводити перевірку якості кожної партії яєць на відповідність вимогам чинного стандарту, використовуючи загальноприйняті методи контролювання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectіндичи яйцяuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectгусячи яйцяuk_UA
dc.subjectцесарчини яєцяuk_UA
dc.subjectturkey eggsuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectgoose eggsuk_UA
dc.subjectguinea fowl eggsuk_UA
dc.titleЗабезпечення якості індичих, гусячих і цесарчиних яєць: вимоги щодо приймання, пакування, маркування та зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeEnsuring the quality of turkeys, goose and guinea fowl eggs: requirements regarding acceptance, packaging, labeling and storageuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zabezpechennja_jakosti.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.