Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957
Title: Використання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза
Other Titles: Use of domestic eggs birds: types of falsification, preparation, veterinary and sanitary expertise
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Keywords: яйця;якість;безпечність;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;safety;veterinary and sanitary examination of eggs
Issue Date: 2023
Citation: Використання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.36-43.
Abstract: На агропродовольчому ринку дозволяється реалізація курячих, індичих, перепелиних і цесаркових яєць, отриманих від птиці, благополучної щодо інфекційних захворювань, що підтверджено ветеринарним документом та визнано ветеринарно-санітарною експертизою придатними для харчових потреб
Description: The sale of chicken, turkey, quail and guinea fowl eggs, obtained from poultry free from infectious diseases, which confirmed by a veterinary document and recognized by a veterinary and sanitary examination suitable for food needs.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vykorystannja_jajec'.pdf5,56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.