Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-06-22T05:38:20Z-
dc.date.available2024-06-22T05:38:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВикористання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.36-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957-
dc.descriptionThe sale of chicken, turkey, quail and guinea fowl eggs, obtained from poultry free from infectious diseases, which confirmed by a veterinary document and recognized by a veterinary and sanitary examination suitable for food needs.uk_UA
dc.description.abstractНа агропродовольчому ринку дозволяється реалізація курячих, індичих, перепелиних і цесаркових яєць, отриманих від птиці, благополучної щодо інфекційних захворювань, що підтверджено ветеринарним документом та визнано ветеринарно-санітарною експертизою придатними для харчових потребuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза яєцьuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of eggsuk_UA
dc.titleВикористання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертизаuk_UA
dc.title.alternativeUse of domestic eggs birds: types of falsification, preparation, veterinary and sanitary expertiseuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_jajec'.pdf5,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.