Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957
Назва: | Використання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза |
Інші назви: | Use of domestic eggs birds: types of falsification, preparation, veterinary and sanitary expertise |
Автори: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana |
Ключові слова: | яйця;якість;безпечність;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;safety;veterinary and sanitary examination of eggs |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Використання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.36-43. |
Короткий огляд (реферат): | На агропродовольчому ринку дозволяється реалізація курячих, індичих, перепелиних і цесаркових яєць, отриманих від птиці, благополучної щодо інфекційних захворювань, що підтверджено ветеринарним документом та визнано ветеринарно-санітарною експертизою придатними для харчових потреб |
Опис: | The sale of chicken, turkey, quail and guinea fowl eggs, obtained from poultry free from infectious diseases, which confirmed by a veterinary document and recognized by a veterinary and sanitary examination suitable for food needs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957 |
УДК: | 614.31:637.4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vykorystannja_jajec'.pdf | 5,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.