Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957
Назва: Використання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза
Інші назви: Use of domestic eggs birds: types of falsification, preparation, veterinary and sanitary expertise
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: яйця;якість;безпечність;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;safety;veterinary and sanitary examination of eggs
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Використання яєць свійської птиці: види фальсифікації, заготівля, ветеринарно-санітарна експертиза / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.36-43.
Короткий огляд (реферат): На агропродовольчому ринку дозволяється реалізація курячих, індичих, перепелиних і цесаркових яєць, отриманих від птиці, благополучної щодо інфекційних захворювань, що підтверджено ветеринарним документом та визнано ветеринарно-санітарною експертизою придатними для харчових потреб
Опис: The sale of chicken, turkey, quail and guinea fowl eggs, obtained from poultry free from infectious diseases, which confirmed by a veterinary document and recognized by a veterinary and sanitary examination suitable for food needs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11957
УДК: 614.31:637.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_jajec'.pdf5,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.