Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
Назва: | Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку |
Інші назви: | New requirements for chicken eggs: what should the operator prepare for market |
Автори: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Ключові слова: | яйця;якість;маркування;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;marking;veterinary and sanitary examination of eggs |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Букалова Н. Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку / Н. Букалова // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.32-35. |
Короткий огляд (реферат): | На курячому яйці та транспортній тарі з’явиться чимало нових позначень після набрання чинності законодавчими новаціями. |
Опис: | The chicken egg and the transport container will have a lot of new markings after being recruited validity of legislative innovations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953 |
УДК: | 614.31:637.4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
novi_vymogy_do_kurjachyh.pdf | 3,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.