Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
Назва: Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку
Інші назви: New requirements for chicken eggs: what should the operator prepare for market
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: яйця;якість;маркування;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;marking;veterinary and sanitary examination of eggs
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Букалова Н. Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку / Н. Букалова // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.32-35.
Короткий огляд (реферат): На курячому яйці та транспортній тарі з’явиться чимало нових позначень після набрання чинності законодавчими новаціями.
Опис: The chicken egg and the transport container will have a lot of new markings after being recruited validity of legislative innovations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
УДК: 614.31:637.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
novi_vymogy_do_kurjachyh.pdf3,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.