Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-06-21T10:49:11Z-
dc.date.available2024-06-21T10:49:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБукалова Н. Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку / Н. Букалова // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.32-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953-
dc.descriptionThe chicken egg and the transport container will have a lot of new markings after being recruited validity of legislative innovations.uk_UA
dc.description.abstractНа курячому яйці та транспортній тарі з’явиться чимало нових позначень після набрання чинності законодавчими новаціями.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза яєцьuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmarkinguk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of eggsuk_UA
dc.titleНові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринкуuk_UA
dc.title.alternativeNew requirements for chicken eggs: what should the operator prepare for marketuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
novi_vymogy_do_kurjachyh.pdf3,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.