Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
Title: | Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку |
Other Titles: | New requirements for chicken eggs: what should the operator prepare for market |
Authors: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Keywords: | яйця;якість;маркування;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;marking;veterinary and sanitary examination of eggs |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Букалова Н. Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку / Н. Букалова // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.32-35. |
Abstract: | На курячому яйці та транспортній тарі з’явиться чимало нових позначень після набрання чинності законодавчими новаціями. |
Description: | The chicken egg and the transport container will have a lot of new markings after being recruited validity of legislative innovations. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.4 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
novi_vymogy_do_kurjachyh.pdf | 3,43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.