Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
Title: Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку
Other Titles: New requirements for chicken eggs: what should the operator prepare for market
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: яйця;якість;маркування;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;marking;veterinary and sanitary examination of eggs
Issue Date: 2023
Citation: Букалова Н. Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку / Н. Букалова // Управління якістю. - 2023. - № 5. - С.32-35.
Abstract: На курячому яйці та транспортній тарі з’явиться чимало нових позначень після набрання чинності законодавчими новаціями.
Description: The chicken egg and the transport container will have a lot of new markings after being recruited validity of legislative innovations.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11953
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
novi_vymogy_do_kurjachyh.pdf3,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.