Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951
Title: Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання
Other Titles: Chicken and quail eggs for domestic and foreign markets: labeling requirements, packaging, storage
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Keywords: яйця;якість;маркування;штампування;напилювання;eggs;quality;marking;stamping;filing
Issue Date: 2023
Citation: Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 4. - С.33-46.
Abstract: Яйця, допущені до реалізації, маркують в установленому порядку, будь-яким способом, що не впливає на якість та забезпечує чіткість читання. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я.
Description: Eggs allowed for sale are marked in the established order, in any way, that is not affects the quality and provides clarity of reading. In the case of marking by stamping or spraying, paints intended for nutritional needs and allowed by the central executive authority in the field of health care.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kurjachi_j_perepelyni.pdf5,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.