Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiya | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-21T10:31:02Z | - |
dc.date.available | 2024-06-21T10:31:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 4. - С.33-46. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951 | - |
dc.description | Eggs allowed for sale are marked in the established order, in any way, that is not affects the quality and provides clarity of reading. In the case of marking by stamping or spraying, paints intended for nutritional needs and allowed by the central executive authority in the field of health care. | uk_UA |
dc.description.abstract | Яйця, допущені до реалізації, маркують в установленому порядку, будь-яким способом, що не впливає на якість та забезпечує чіткість читання. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | яйця | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | маркування | uk_UA |
dc.subject | штампування | uk_UA |
dc.subject | напилювання | uk_UA |
dc.subject | eggs | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | marking | uk_UA |
dc.subject | stamping | uk_UA |
dc.subject | filing | uk_UA |
dc.title | Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Chicken and quail eggs for domestic and foreign markets: labeling requirements, packaging, storage | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kurjachi_j_perepelyni.pdf | 5,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.