Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-06-21T10:31:02Z-
dc.date.available2024-06-21T10:31:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКурячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 4. - С.33-46.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951-
dc.descriptionEggs allowed for sale are marked in the established order, in any way, that is not affects the quality and provides clarity of reading. In the case of marking by stamping or spraying, paints intended for nutritional needs and allowed by the central executive authority in the field of health care.uk_UA
dc.description.abstractЯйця, допущені до реалізації, маркують в установленому порядку, будь-яким способом, що не впливає на якість та забезпечує чіткість читання. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectштампуванняuk_UA
dc.subjectнапилюванняuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmarkinguk_UA
dc.subjectstampinguk_UA
dc.subjectfilinguk_UA
dc.titleКурячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeChicken and quail eggs for domestic and foreign markets: labeling requirements, packaging, storageuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kurjachi_j_perepelyni.pdf5,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.