Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951
Назва: Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання
Інші назви: Chicken and quail eggs for domestic and foreign markets: labeling requirements, packaging, storage
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: яйця;якість;маркування;штампування;напилювання;eggs;quality;marking;stamping;filing
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 4. - С.33-46.
Короткий огляд (реферат): Яйця, допущені до реалізації, маркують в установленому порядку, будь-яким способом, що не впливає на якість та забезпечує чіткість читання. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я.
Опис: Eggs allowed for sale are marked in the established order, in any way, that is not affects the quality and provides clarity of reading. In the case of marking by stamping or spraying, paints intended for nutritional needs and allowed by the central executive authority in the field of health care.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11951
УДК: 614.31:637.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kurjachi_j_perepelyni.pdf5,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.