Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11949
Назва: Якість та безпечність курячих і перепелиних яєць: класифікація, нормативні вимоги, показники безпечності
Інші назви: Quality and safety of chicken and quail eggs: classification, normative requirements, safety indicators
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: яйця;безпечність;якість;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;safety;quality;veterinary and sanitary examination of eggs
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Якість та безпечність курячих і перепелиних яєць: класифікація, нормативні вимоги, показники безпечності / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 3. - С.8-18.
Короткий огляд (реферат): Під час отримання та зберігання яєць часто виникають різні дефекти, які обов’язково необхідно ідентифікувати. Тому яйця свійської птиці, призначені для вільної реалізації, у місцях їхньої заготівлі та зберігання підлягають державному контролю щодо безпечності та якості шляхом проведення ветеринарно-санітарної експертизи.
Опис: During the reception and storage of eggs, various defects often occur, which are absolutely necessary identify. Therefore, poultry eggs, intended for free sale, in their places procurement and storage are subject to state control regarding safety and quality by carrying out a veterinary and sanitary examination.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11949
УДК: 614.31:637.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
jakist'_ta_bezpechnist'.pdf4,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.