Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11949
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-06-21T09:30:03Z-
dc.date.available2024-06-21T09:30:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯкість та безпечність курячих і перепелиних яєць: класифікація, нормативні вимоги, показники безпечності / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 3. - С.8-18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11949-
dc.descriptionDuring the reception and storage of eggs, various defects often occur, which are absolutely necessary identify. Therefore, poultry eggs, intended for free sale, in their places procurement and storage are subject to state control regarding safety and quality by carrying out a veterinary and sanitary examination.uk_UA
dc.description.abstractПід час отримання та зберігання яєць часто виникають різні дефекти, які обов’язково необхідно ідентифікувати. Тому яйця свійської птиці, призначені для вільної реалізації, у місцях їхньої заготівлі та зберігання підлягають державному контролю щодо безпечності та якості шляхом проведення ветеринарно-санітарної експертизи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза яєцьuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of eggsuk_UA
dc.titleЯкість та безпечність курячих і перепелиних яєць: класифікація, нормативні вимоги, показники безпечностіuk_UA
dc.title.alternativeQuality and safety of chicken and quail eggs: classification, normative requirements, safety indicatorsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
jakist'_ta_bezpechnist'.pdf4,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.