Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11949
Title: Якість та безпечність курячих і перепелиних яєць: класифікація, нормативні вимоги, показники безпечності
Other Titles: Quality and safety of chicken and quail eggs: classification, normative requirements, safety indicators
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Keywords: яйця;безпечність;якість;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;safety;quality;veterinary and sanitary examination of eggs
Issue Date: 2023
Citation: Якість та безпечність курячих і перепелиних яєць: класифікація, нормативні вимоги, показники безпечності / Н. Букалова, В. Лясота, Н. Богатко, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 3. - С.8-18.
Abstract: Під час отримання та зберігання яєць часто виникають різні дефекти, які обов’язково необхідно ідентифікувати. Тому яйця свійської птиці, призначені для вільної реалізації, у місцях їхньої заготівлі та зберігання підлягають державному контролю щодо безпечності та якості шляхом проведення ветеринарно-санітарної експертизи.
Description: During the reception and storage of eggs, various defects often occur, which are absolutely necessary identify. Therefore, poultry eggs, intended for free sale, in their places procurement and storage are subject to state control regarding safety and quality by carrying out a veterinary and sanitary examination.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11949
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jakist'_ta_bezpechnist'.pdf4,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.