Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667
Назва: Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries
Інші назви: Вміст основних хімічних елементів у плодах ожини
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Ключові слова: ожина;blackberry;хімічний склад;chemical composition
Дата публікації: тра-2024
Видавництво: International Center of Scientific Research
Бібліографічний опис: Shubenko L. Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries / Shubenko L., Kubrak S., Pavlichenko A. // II International Scientific and Theoretical Conference «Scientific review of the actual events, achievements and problems». Berlin, Germany. 31.05.2024. - Berlin, 2024. - P. 127-128.
Короткий огляд (реферат): Fresh blackberries are in high demand in the market due to their high taste. In addition, the cultivation of blackberries has a number of advantages compared to other berry crops: high yield, a small amount of diseases and pests, which allows you to grow according to the principles of organic farming, gives an attractive and useful berry dessert taste. Manufacturers are looking for large-fruited varieties of high dessert taste, resistant to adverse external conditions, suitable for longer storage
Опис: Свіжа ожина користується великим попитом на ринку завдяки своїм високим смаковим якостям. Крім того, вирощування ожини має ряд переваг в порівнянні з іншими ягідними культурами: висока врожайність, невелика кількість хвороб і шкідників, що дозволяє вирощувати за принципами органічне землеробство, надає привабливий і корисний ягідний десертний смак.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667
ISBN: 979-8-88955-763-0
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CHEMICAL ELEMENTS .pdf133,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.