Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.contributor.authorПавліченко, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorPavlichenko, Andriy-
dc.date.accessioned2024-06-10T12:01:53Z-
dc.date.available2024-06-10T12:01:53Z-
dc.date.issued2024-05-
dc.identifier.citationShubenko L. Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries / Shubenko L., Kubrak S., Pavlichenko A. // II International Scientific and Theoretical Conference «Scientific review of the actual events, achievements and problems». Berlin, Germany. 31.05.2024. - Berlin, 2024. - P. 127-128.uk_UA
dc.identifier.isbn979-8-88955-763-0-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667-
dc.descriptionСвіжа ожина користується великим попитом на ринку завдяки своїм високим смаковим якостям. Крім того, вирощування ожини має ряд переваг в порівнянні з іншими ягідними культурами: висока врожайність, невелика кількість хвороб і шкідників, що дозволяє вирощувати за принципами органічне землеробство, надає привабливий і корисний ягідний десертний смак.uk_UA
dc.description.abstractFresh blackberries are in high demand in the market due to their high taste. In addition, the cultivation of blackberries has a number of advantages compared to other berry crops: high yield, a small amount of diseases and pests, which allows you to grow according to the principles of organic farming, gives an attractive and useful berry dessert taste. Manufacturers are looking for large-fruited varieties of high dessert taste, resistant to adverse external conditions, suitable for longer storageuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherInternational Center of Scientific Researchuk_UA
dc.subjectожинаuk_UA
dc.subjectblackberryuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.titleТhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberriesuk_UA
dc.title.alternativeВміст основних хімічних елементів у плодах ожиниuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc634.717uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CHEMICAL ELEMENTS .pdf133,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.