Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667
Title: | Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries |
Other Titles: | Вміст основних хімічних елементів у плодах ожини |
Authors: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Кубрак, Світлана Миколаївна Kubrak, Svitlana Павліченко, Андрій Андрійович Pavlichenko, Andriy |
Keywords: | ожина;blackberry;хімічний склад;chemical composition |
Issue Date: | May-2024 |
Publisher: | International Center of Scientific Research |
Citation: | Shubenko L. Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries / Shubenko L., Kubrak S., Pavlichenko A. // II International Scientific and Theoretical Conference «Scientific review of the actual events, achievements and problems». Berlin, Germany. 31.05.2024. - Berlin, 2024. - P. 127-128. |
Abstract: | Fresh blackberries are in high demand in the market due to their high taste. In addition, the cultivation of blackberries has a number of advantages compared to other berry crops: high yield, a small amount of diseases and pests, which allows you to grow according to the principles of organic farming, gives an attractive and useful berry dessert taste. Manufacturers are looking for large-fruited varieties of high dessert taste, resistant to adverse external conditions, suitable for longer storage |
Description: | Свіжа ожина користується великим попитом на ринку завдяки своїм високим смаковим якостям. Крім того, вирощування ожини має ряд переваг в порівнянні з іншими ягідними культурами: висока врожайність, невелика кількість хвороб і шкідників, що дозволяє вирощувати за принципами органічне землеробство, надає привабливий і корисний ягідний десертний смак. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667 |
ISBN: | 979-8-88955-763-0 |
metadata.dc.identifier.udc: | 634.717 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CHEMICAL ELEMENTS .pdf | 133,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.