Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667
Title: Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries
Other Titles: Вміст основних хімічних елементів у плодах ожини
Authors: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Keywords: ожина;blackberry;хімічний склад;chemical composition
Issue Date: May-2024
Publisher: International Center of Scientific Research
Citation: Shubenko L. Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries / Shubenko L., Kubrak S., Pavlichenko A. // II International Scientific and Theoretical Conference «Scientific review of the actual events, achievements and problems». Berlin, Germany. 31.05.2024. - Berlin, 2024. - P. 127-128.
Abstract: Fresh blackberries are in high demand in the market due to their high taste. In addition, the cultivation of blackberries has a number of advantages compared to other berry crops: high yield, a small amount of diseases and pests, which allows you to grow according to the principles of organic farming, gives an attractive and useful berry dessert taste. Manufacturers are looking for large-fruited varieties of high dessert taste, resistant to adverse external conditions, suitable for longer storage
Description: Свіжа ожина користується великим попитом на ринку завдяки своїм високим смаковим якостям. Крім того, вирощування ожини має ряд переваг в порівнянні з іншими ягідними культурами: висока врожайність, невелика кількість хвороб і шкідників, що дозволяє вирощувати за принципами органічне землеробство, надає привабливий і корисний ягідний десертний смак.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11667
ISBN: 979-8-88955-763-0
metadata.dc.identifier.udc: 634.717
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CHEMICAL ELEMENTS .pdf133,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.