Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Returning heat flow during thermal treatment of food
Fedorov, Volodymyr
;
Kepko, Oleg
;
Skarboviychuk, Oleksandr
;
Ведоров, Володимир Гаврилович
;
Кепко, Олег Ігорович
;
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
2016
Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Кепко, Олег Ігорович
;
Chernyushok, Olha
;
Fedorov, Volodymyr
;
Kepko, Oleg
2014
Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
;
Кепко, Олег Ігорович
;
Кравчук, Павло Олександрович
;
Fedorov, Volodymyr
;
Skarboviichuk, Oleksandr
;
Kepko, Oleg
;
Kravchuk, Pavlo
2015
Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктів
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Кепко, Олег Ігорович
;
Скарбовійчук, Олександр Михойлович
;
Fedorov, Volodymyr
;
Kepko, Oleg
;
Skarboviichuk, Oleksandr
2008
Реальна ефективність теплового насосу
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Голуб, Геннадій Анатолійович
;
Golub, Gennadii
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
2011
Бесконтактное определение теплопотерь от внешних поверхностей теплотехнического оборудования
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Виноградов–Салтыков, В. А.
;
Vynogradov-Saltikov, V.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
;
Декуша, О.Л.
;
Dekusha, O.
;
Марценко, В.П.
;
Martsenko, V.
2017-04-03
Екологія, енергетика, ресурсозбереження (визначення, зв'язок)
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Виноградов–Салтыков, В.О.
;
Vynogradov-Saltikov, V.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
;
Глуздань, А. О.
;
Gluzdan, A.
2016-02
Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернюшок, O. A.
;
Chernyushok, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
2017-05-11
Гідравліка і гідропривод: довідник
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Пушка, О. С.
;
Pushka, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
;
Мамелюк, Н.С.
;
Mamelyuk, N.
2010
Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Скарбовійчук, О.М.
;
Skarboviichuk, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
Перегляд
Автор
16
Федоров, Володимир Гаврилович
4
Vynogradov-Saltikov, V.
3
Chernyushok, O.
3
Skarboviichuk, Oleksandr
3
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
2
Dekusha, O.
2
Vynogradov-Saltikov, Volodymyr
2
Виноградов–Салтыков, В. А.
2
Виноградов–Салтыков, В.О.
2
Декуша, О.Л.
.
далі >
Тема
2
ballast heat flux
2
cooling
2
heat meter
2
heat transfer coefficient
2
баластний тепловий потік
2
густина теплового потоку
2
коефіцієнт тепловіддачі
2
охолодження
2
тепломір
1
agricultural products and materials
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2022
14
2010 - 2019
1
2008 - 2009
Тип матеріалу
14
Стаття
2
Книга
1
Методичні рекомендації