Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11292
Назва: Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів
Інші назви: The intensity of cryogenic processing of meat products
Автори: Кепко, Олег Ігорович
Kepko, Oleg
Чернюшок, O. A.
Chernyushok, O.
Федоров, Володимир Гаврилович
Fedorov, Volodymyr
Ключові слова: охолодження;cooling;заморожування;freezing;м’ясні продукти;meat products;інтенсивність;intensity;густина теплового потоку;heat flux density;коефіцієнт тепловіддачі;heat transfer coefficient
Дата публікації: лют-2016
Бібліографічний опис: Чернюшок О.А. Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів / О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров, О.І. Кепко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – Харків. – 2016. Вип. 1(23). – С.193-201.
Короткий огляд (реферат): Подано дослідження з визначення інтенсивності процесів охолодження та заморожування м’ясних продуктів, що залежить від розмірів продукту, температури та швидкості повітря. У заморожених м’ясних продуктах швидкість перебігу процесів, що впливають на якість, у багато разів менша, ніж в охолоджених. Досліджено динаміку густини теплового потоку під час холодильного оброблення зразків м’ясних продуктів. \ One of the important conditions of meat products preservation is a maintenance of their high quality and nutritive value. Usage of cold treatment enables preservation over a long period. Cooled products after preservation insignificantly differ from fresh ones. The article contains research regarding determination of the cooling process intensification of meat products subject to their size, temperature and air velocity. Necessity of the meat products freezing will increase their preservation term. Velocity of the processes inside the frozen meat products, influencing their quality, is significantly lower than in the cooled products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11292
УДК: 637.514.5.037
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf206,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.