Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8317
Назва: Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК
Інші назви: Thermophysical characteristics of agricultural products and materials
Теплофизические характеристики продуктов и материалов АПК
Автори: Федоров, Володимир Гаврилович
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
Кепко, Олег Ігорович
Кравчук, Павло Олександрович
Fedorov, Volodymyr
Skarboviichuk, Oleksandr
Kepko, Oleg
Kravchuk, Pavlo
Ключові слова: агропромисловий комплекс;продукти і матеріали АПК;теплофізичні характеристики;харчова промисловість;кондуктивні характеристики;конвективніі характеристики;тепломасообмінні характеристики;терморадіаційні характеристики;agro-industrial complex;agricultural products and materials;thermophysical characteristics;Food Industry;conductive characteristics;convective characteristics;heat and mass transfer characteristics;get and mass transfer characteristics
Дата публікації: 2014
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС
Бібліографічний опис: Федоров В.Г. Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК. Довідник / В.Г.Федоров , О.М.Скарбовійчук, О.І.Кепко, П.О.Кравчук – Умань.: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2014. – 352 с.
Короткий огляд (реферат): У довіднику наведено вітчизняну термінологію харчової промисловості та АПК, Розглянуто теплофізичні характеристики продуктів хлібопекарського та кондитерського виробництва, м`ясо- та рибопереробки, виробництва олій та жирів. Подані дані щодо продукції виноробної, пивоварної та спиртової галузей. Увагу приділено теплофізичним характеристикам плодів і овочів та виробів із них. Окремо розглянуті ТФХ ґрунтів та основних матеріалів АПК і харчової промисловості. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», Може бути корисним для фахівців виробничих, науково-дослідних і конструкторських установ. The reference book contains the domestic terminology of the food industry and the agro-industrial complex, considers the thermophysical characteristics of bakery and confectionery products, meat and fish processing, and the production of oils and fats. Data on the products of the wine-making, brewing and alcohol industries are presented. Attention is paid to the thermophysical characteristics of fruits and vegetables and their products. The TPC of soils and basic materials of the agro-industrial complex and the food industry are considered separately. For students of higher educational institutions studying in the direction of training "Food Technologies and Engineering", it can be useful for specialists in production, research and design institutions. В справочнике приведена отечественная терминология пищевой промышленности и АПК, рассмотрены теплофизические характеристики продуктов хлебопекарного и кондитерского производства, мясо- и рыбопереработки, производства масел и жиров. Представлены данные о продукции винодельческой, пивоваренной и спиртовой отраслей. Внимание уделено теплофизическим характеристикам плодов и овощей и изделий из них. Отдельно рассмотрены ТФХ почв и основных материалов АПК и пищевой промышленности. Для студентов высших учебных заведений, обучающихся по направлению подготовки «Пищевые технологии и инженерия», может быть полезен специалистам производственных, научно-исследовательских и конструкторских учреждений.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8317
ISSN: 978 966 201‒132‒7
УДК: 536, 641
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2014 Теплофізична характеристики продуктів і матеріалів АПК.pdf4,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.