Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209
Назва: Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів
Інші назви: Intensification of heat transfer during canned food sterilization
Автори: Кепко, Олег Ігорович
Kepko, Oleg
Скарбовійчук, О.М.
Skarboviichuk, O.
Федоров, Володимир Гаврилович
Fedorov, Volodymyr
Ключові слова: стерилізація;sterilization;автоклав;autoclave;формула стерилізації;formulas shortening
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Скарбовійчук О.М., Кепко О.І., Федоров В.Г. Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів / Наук. Праці НУХТ. 2010., №32., - С.30‒31
Короткий огляд (реферат): Використання кінетичної енергії гріючої пари та охолоджуючої води дозволяє різко збільшити теплообмін із банками у вертикальному автоклаві та є підставою для розробки скорочених формул стерилізації \ Adoption of kinetic energy of steam and cooling water permit abrupt raise of heat exchange with preserve cans in vertical autoclave, it is ground for elaboration of sterilization formulas shortening.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209
УДК: 644.8.036.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.