Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209
Назва: | Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів |
Інші назви: | Intensification of heat transfer during canned food sterilization |
Автори: | Кепко, Олег Ігорович Kepko, Oleg Скарбовійчук, О.М. Skarboviichuk, O. Федоров, Володимир Гаврилович Fedorov, Volodymyr |
Ключові слова: | стерилізація;sterilization;автоклав;autoclave;формула стерилізації;formulas shortening |
Дата публікації: | 2010 |
Бібліографічний опис: | Скарбовійчук О.М., Кепко О.І., Федоров В.Г. Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів / Наук. Праці НУХТ. 2010., №32., - С.30‒31 |
Короткий огляд (реферат): | Використання кінетичної енергії гріючої пари та охолоджуючої води дозволяє різко збільшити теплообмін із банками у вертикальному автоклаві та є підставою для розробки скорочених формул стерилізації \ Adoption of kinetic energy of steam and cooling water permit abrupt raise of heat exchange with preserve cans in vertical autoclave, it is ground for elaboration of sterilization formulas shortening. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209 |
УДК: | 644.8.036.5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
content.pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.