Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.contributor.authorСкарбовійчук, О.М.-
dc.contributor.authorSkarboviichuk, O.-
dc.contributor.authorФедоров, Володимир Гаврилович-
dc.contributor.authorFedorov, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-04-29T07:32:36Z-
dc.date.available2024-04-29T07:32:36Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСкарбовійчук О.М., Кепко О.І., Федоров В.Г. Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів / Наук. Праці НУХТ. 2010., №32., - С.30‒31uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209-
dc.description.abstractВикористання кінетичної енергії гріючої пари та охолоджуючої води дозволяє різко збільшити теплообмін із банками у вертикальному автоклаві та є підставою для розробки скорочених формул стерилізації \ Adoption of kinetic energy of steam and cooling water permit abrupt raise of heat exchange with preserve cans in vertical autoclave, it is ground for elaboration of sterilization formulas shortening.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectsterilizationuk_UA
dc.subjectавтоклавuk_UA
dc.subjectautoclaveuk_UA
dc.subjectформула стерилізаціїuk_UA
dc.subjectformulas shorteninguk_UA
dc.titleІнтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервівuk_UA
dc.title.alternativeIntensification of heat transfer during canned food sterilizationuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc644.8.036.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.