Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кепко, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Kepko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Скарбовійчук, О.М. | - |
dc.contributor.author | Skarboviichuk, O. | - |
dc.contributor.author | Федоров, Володимир Гаврилович | - |
dc.contributor.author | Fedorov, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-29T07:32:36Z | - |
dc.date.available | 2024-04-29T07:32:36Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Скарбовійчук О.М., Кепко О.І., Федоров В.Г. Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів / Наук. Праці НУХТ. 2010., №32., - С.30‒31 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11209 | - |
dc.description.abstract | Використання кінетичної енергії гріючої пари та охолоджуючої води дозволяє різко збільшити теплообмін із банками у вертикальному автоклаві та є підставою для розробки скорочених формул стерилізації \ Adoption of kinetic energy of steam and cooling water permit abrupt raise of heat exchange with preserve cans in vertical autoclave, it is ground for elaboration of sterilization formulas shortening. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стерилізація | uk_UA |
dc.subject | sterilization | uk_UA |
dc.subject | автоклав | uk_UA |
dc.subject | autoclave | uk_UA |
dc.subject | формула стерилізації | uk_UA |
dc.subject | formulas shortening | uk_UA |
dc.title | Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів | uk_UA |
dc.title.alternative | Intensification of heat transfer during canned food sterilization | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 644.8.036.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
content.pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.