Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 121-130 зі 298.
Знайдені зібрання:
Назва зібрання
Інші публікації
Навчальні видання
Наукові публікації
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Органолептичні показники червоної зернистої ікриКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2022Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів КиївщиниБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya
2024Синтез нових біотехнологічних наногібридів селену та оцінювання ризику бактерій із мультирезистентністю: огляд літературиЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2024Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішейГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Ліповцов, Олександр Віталійович; Lipovtsov, Oleksandr
2024Удосконалення технології сиркових десертівГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Куніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy; Іораш, Сергій Миколайович; Iorash, Serhiy
2024Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2024Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировиниЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мархай, Дарія Олександрівна; Marhai, Daria; Майстренко, Мирослава Сергіївна; Maistrenko, Myroslava