Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 111-120 зі 298.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробкиФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Федорук, Юрій Васильович; Fedoruk, Yurii
2017Формування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчуванняДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2006Екотрофологія як міждисциплінарний холістичний підхід до вирішення проблем харчування людиниДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Барановський, Михайло Миколайович; Baranovski, Mykhailo
2013Ідентифікація LISTERIA MONOCYTOGENES методом ПЛР у реальному часі в продуктах тваринництваОблап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan; Новак, Наталія Борисівна; Novak, Natalia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2017Спосіб підвищення несучості страусів африканськихБомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2021Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systemsStadnyk, Igor; Стадник, Ігор; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана; Kopylova, Kateryna; Копилова, Катерина; Petrov, Pylyp; Петров, Пилип; Bal-Prylypko, Larysa; Баль-Прилипко, Лариса; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2024Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзиБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2024Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage periodAndreus, Svitlana; Андреус, Світлана Миколаївна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2024Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor