Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 88.
назад
1
2
3
4
5
...
9
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Оптимальні біотехнологічні умови для вирощування личинок Chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
2020
Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2020
Встановлення оптимальних температурних режимів на збереження та розвиток личинок Chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Король, Алла Петрівна
;
Korol, Alla
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
2007
Antioxidative potential of spices in milk fat
Dyman, Tatyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загоруй, Людмила Петрівна
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
32
Narizhniy, Serhiy
27
Наріжний, Сергій Анатолійович
17
Zagoruy, Ludmila
15
Загоруй, Людмила Петрівна
13
Minorova, Antonina
13
Король-Безпала, Леся Петрівна
13
Мінорова, Антоніна Володимирівна
12
Rudakova, Tetiana
12
Рудакова, Тетяна Василівна
11
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
.
далі >
Тема
9
nutrient medium
9
поживне середовище
8
Chironomus larvae
7
антиоксиданти
7
окиснення
6
dispersion
6
emulsion
6
fat globules
6
inulin
6
milk fat
.
далі >
за датою випуску
39
2020 - 2024
40
2010 - 2019
9
2006 - 2009
Has File(s)
88
true