Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-16 зі 16.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2021
Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Маршалок, Вадим Анатолійович
;
Marshalok, Vadym
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Julia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Татьяна Григорьевна
;
Mazur, Tetyana
2021
Перспективы применения инулина в молочных продуктах
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
Перегляд
Автор
14
Калініна, Галина Петрівна
8
Zagoruy, Ludmila
7
Гребельник, Оксана Петрівна
6
Hrebelnyk, Oksana
6
Mazur, Tetyana
6
Загоруй, Людмила Петрівна
5
Мазур, Тетяна Григорівна
4
Merzlov, Serhii
4
Мерзлов, Сергій Віталійович
3
Pukhliak, Anastasiya
.
далі >
Тема
2
chicory
2
organoleptic parameters
2
protein
2
білок
2
органолептичні показники
2
сорбіт
2
страуси африканські
2
страусы африканские
2
сухі десертні молочні суміші
2
цикорій
.
далі >
за датою випуску
4
2020
3
2021
2
2013
2
2019
1
2012
1
2016
1
2017
1
2018
1
2022
Has File(s)
16
true
Тип матеріалу
9
Тези доповідей, Матеріали конфере...
7
Стаття