Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Мерзлов, Сергій Віталійович
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 61 до 71 із 71
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирності
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Спосіб удосконалення складу поживного середовища для личинки Chironomus
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
2016
Стан личинок Chironomus за високих доз дріжджів у поживному середовищі.
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesya
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2014
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2021
Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
2010
Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлаз
Болоховська, Валентина Антонівна
;
Bolkhovskia, Valentyna
;
Болоховський, Владислав Вікторович
;
Bolkhovskyi, Vladyslav
;
Благодір, Андрій Миколайович
;
Blagodir, Andrii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Бомко, Лідія Григорівна
;
Bomko, Lidiia
2016
Харчові технології
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2022
Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2012
Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2013
Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis
Хоменко, Анастасія Дмитрівна
;
Khomenko, Anastasia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii