Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599
Назва: Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Інші назви: Theoretical Foundations of Food Production Technologies
Автори: Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Ломова, Неоніла Миколаївна
Lomova, Neonila
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: методичні вказівки;технологія харчових виробництв;енергетична цінність;харчові продукти;технологічне оброблення;methodical instructions;food production technology;energy value;food products;technological processing
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Теоретичні основи технологій харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В.Мерзлов, Н.М.Ломова, С.А.Наріжний .– Біла Церква, 2014. – 79 с.
Короткий огляд (реферат): Видання містить основні теми лабораторних і практичних занять з курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв», які відповідають вимогам типової та навчальної робочих програм. До кожної теми подано мету, теоретичні відомості, завдання, запитання для самоперевірки, наведено список основних нормативно-технічних документів (ГОСТ та ДСТУ), які пов’язані з викладанням курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв». Методичні вказівки призначені для надання студентам допомоги щодо виконання лабораторних і практичних завдань під контролем викладача. Розроблено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу як засіб підвищення якості освіти відповідно до Болонської декларації.
Опис: The publication contains the main topics of laboratory and practical classes in the course "Theoretical foundations of food production technologies" that meet the requirements of typical and educational work programs. Each topic is given a purpose, theoretical information, tasks, questions for self-examination, a list of the main normative-technical documents, which are related to the teaching of the course "Theoretical bases of food production technologies". The guidelines are intended to assist students in completing laboratory and practical tasks under the supervision of a teacher. Developed in accordance with the requirements of the credit-module system of organization of the educational process as a means of improving the quality of education in accordance with the Bologna Declaration.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599
УДК: 664
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Teoret_osnovy_tekhnolohii.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.