Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
dc.contributor.author | Ломова, Неоніла Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Lomova, Neonila | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-13T13:34:15Z | - |
dc.date.available | 2020-01-13T13:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Теоретичні основи технологій харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В.Мерзлов, Н.М.Ломова, С.А.Наріжний .– Біла Церква, 2014. – 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599 | - |
dc.description | The publication contains the main topics of laboratory and practical classes in the course "Theoretical foundations of food production technologies" that meet the requirements of typical and educational work programs. Each topic is given a purpose, theoretical information, tasks, questions for self-examination, a list of the main normative-technical documents, which are related to the teaching of the course "Theoretical bases of food production technologies". The guidelines are intended to assist students in completing laboratory and practical tasks under the supervision of a teacher. Developed in accordance with the requirements of the credit-module system of organization of the educational process as a means of improving the quality of education in accordance with the Bologna Declaration. | uk_UA |
dc.description.abstract | Видання містить основні теми лабораторних і практичних занять з курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв», які відповідають вимогам типової та навчальної робочих програм. До кожної теми подано мету, теоретичні відомості, завдання, запитання для самоперевірки, наведено список основних нормативно-технічних документів (ГОСТ та ДСТУ), які пов’язані з викладанням курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв». Методичні вказівки призначені для надання студентам допомоги щодо виконання лабораторних і практичних завдань під контролем викладача. Розроблено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу як засіб підвищення якості освіти відповідно до Болонської декларації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | енергетична цінність | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | технологічне оброблення | uk_UA |
dc.subject | methodical instructions | uk_UA |
dc.subject | food production technology | uk_UA |
dc.subject | energy value | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | technological processing | uk_UA |
dc.title | Теоретичні основи технологій харчових виробництв | uk_UA |
dc.title.alternative | Theoretical Foundations of Food Production Technologies | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Teoret_osnovy_tekhnolohii.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.