Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorЛомова, Неоніла Миколаївна-
dc.contributor.authorLomova, Neonila-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-13T13:34:15Z-
dc.date.available2020-01-13T13:34:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТеоретичні основи технологій харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В.Мерзлов, Н.М.Ломова, С.А.Наріжний .– Біла Церква, 2014. – 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599-
dc.descriptionThe publication contains the main topics of laboratory and practical classes in the course "Theoretical foundations of food production technologies" that meet the requirements of typical and educational work programs. Each topic is given a purpose, theoretical information, tasks, questions for self-examination, a list of the main normative-technical documents, which are related to the teaching of the course "Theoretical bases of food production technologies". The guidelines are intended to assist students in completing laboratory and practical tasks under the supervision of a teacher. Developed in accordance with the requirements of the credit-module system of organization of the educational process as a means of improving the quality of education in accordance with the Bologna Declaration.uk_UA
dc.description.abstractВидання містить основні теми лабораторних і практичних занять з курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв», які відповідають вимогам типової та навчальної робочих програм. До кожної теми подано мету, теоретичні відомості, завдання, запитання для самоперевірки, наведено список основних нормативно-технічних документів (ГОСТ та ДСТУ), які пов’язані з викладанням курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв». Методичні вказівки призначені для надання студентам допомоги щодо виконання лабораторних і практичних завдань під контролем викладача. Розроблено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу як засіб підвищення якості освіти відповідно до Болонської декларації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових виробництвuk_UA
dc.subjectенергетична цінністьuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectтехнологічне обробленняuk_UA
dc.subjectmethodical instructionsuk_UA
dc.subjectfood production technologyuk_UA
dc.subjectenergy valueuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjecttechnological processinguk_UA
dc.titleТеоретичні основи технологій харчових виробництвuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical Foundations of Food Production Technologiesuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Teoret_osnovy_tekhnolohii.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.