Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599
Title: Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Other Titles: Theoretical Foundations of Food Production Technologies
Authors: Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Ломова, Неоніла Миколаївна
Lomova, Neonila
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: методичні вказівки;технологія харчових виробництв;енергетична цінність;харчові продукти;технологічне оброблення;methodical instructions;food production technology;energy value;food products;technological processing
Issue Date: 2014
Citation: Теоретичні основи технологій харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В.Мерзлов, Н.М.Ломова, С.А.Наріжний .– Біла Церква, 2014. – 79 с.
Abstract: Видання містить основні теми лабораторних і практичних занять з курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв», які відповідають вимогам типової та навчальної робочих програм. До кожної теми подано мету, теоретичні відомості, завдання, запитання для самоперевірки, наведено список основних нормативно-технічних документів (ГОСТ та ДСТУ), які пов’язані з викладанням курсу «Теоретичні основи технологій харчових виробництв». Методичні вказівки призначені для надання студентам допомоги щодо виконання лабораторних і практичних завдань під контролем викладача. Розроблено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу як засіб підвищення якості освіти відповідно до Болонської декларації.
Description: The publication contains the main topics of laboratory and practical classes in the course "Theoretical foundations of food production technologies" that meet the requirements of typical and educational work programs. Each topic is given a purpose, theoretical information, tasks, questions for self-examination, a list of the main normative-technical documents, which are related to the teaching of the course "Theoretical bases of food production technologies". The guidelines are intended to assist students in completing laboratory and practical tasks under the supervision of a teacher. Developed in accordance with the requirements of the credit-module system of organization of the educational process as a means of improving the quality of education in accordance with the Bologna Declaration.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3599
metadata.dc.identifier.udc: 664
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoret_osnovy_tekhnolohii.pdf1,5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.