Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Browsing by Subject raw materials
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 40
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Aналіз та удосконалення технології каші швидкого приготування
Шулько, Анна Іванівна
;
Shulko, Anna
2024
Aналіз та удосконалення технології маргарину
Стрембіцький, Віктор Юрійович
;
Strembitskyi, Viktor
2024
Aналіз та удосконалення технології пюре із шпинату
Федоришин, Володимир Володимирович
;
Fedoryshyn, Volodymyr
2013
Scientific bases of production and use of biofuel in agroecosystems
Golub, Gennadii
;
Голуб, Геннадій Анатолійович
;
Dubrovin, Valery
;
Дубровін, Валерій Олександрович
;
Kukharets, Savelii
;
Кухарець, Савелій Миколайович
;
Marus, Oleg
;
Марус, Олег Анатолійович
;
Pavlenko, Maxim
;
Павленко, Максим Юрійович
;
Chuba, Viacheslav
;
Чуба, В'ячеслав Володимирович
2024
Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів
Дембіцький, Владислав Русланович
;
Dembitskyi, Vladyslav
2023
Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»
Дудка, Валерія Олександрівна
;
Dudka, Valeriia
2024
Аналіз та удосконалення технології вершкового масла
Палій, Віталій Леонідович
;
Paliy, Vitaliy
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»
Чернюк, Тетяна Вікторівна
;
Chernyuk, Tatyana
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Паращук, Анна Олександрівна
;
Paraschuk, Anna
2024
Аналіз та удосконалення технології виробництва посічених напівфабрикатів
Янюк, Тарас Олегович
;
Yaniuk, Taras
2023
Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»
Коломієць, Ілона Олегівна
;
Kolomiiets, Ilona
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2024
Аналіз та удосконалення технології консервованих патисонів
Крицький, Артем Олександрович
;
Krytskyi, Artem
2024
Аналіз та удосконалення технології плодів мочених
Саган, Іван Ярославович
;
Sahan, Ivan
2023
Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»
Ненько, Сергій Олександрович
;
Nenko, Serhii
2023
Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської області
Малина, Роман Миколайович
;
Malyna, Roman
2023
Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»
Саченко, Вероніка Олександрівна
;
Sachenko, Veronika
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2024
Аналіз та удосконалення технології томатної пасти
Ліщота, Назарій Петрович
;
Lishchota, Nazarii
2023
Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
Василенко, Дмитро Миколайович
;
Vasylenko, Dmytro