Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми marking
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок | Ковальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valerii; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2023 | Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання | Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana |
2023 | Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку | Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2023 | Оцінювання показників споживчого маркування та якості креветок морожених | Гавриленко, Олександр Олегович; Havrylenko, Oleksandr; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2020 | Товарознавче оцінювання яєць перепелиних | Комашко, Тетяна Олександрівна; Komashko, Tetiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |