Перегляд зібрання за групою - Теми marking

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марокКовальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valerii; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2023Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберіганняБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2023Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринкуБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2023Оцінювання показників споживчого маркування та якості креветок мороженихГавриленко, Олександр Олегович; Havrylenko, Oleksandr; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2020Товарознавче оцінювання яєць перепелинихКомашко, Тетяна Олександрівна; Komashko, Tetiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia