Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6074| Назва: | Товарознавче оцінювання яєць перепелиних | 
| Інші назви: | Commodity evaluation of quail eggs | 
| Автори: | Комашко, Тетяна Олександрівна Komashko, Tetiana Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia | 
| Ключові слова: | яйця перепелині;фізичні показники;маркування;якість;безпечність;інтегральний показник відносної конкурентоспроможності;quail eggs;physical indicators;marking;quality;safety;integrated indicator of relative competitiveness | 
| Дата публікації: | 2020 | 
| Видавництво: | БНАУ | 
| Бібліографічний опис: | Комашко Т.О. Товарознавче оцінювання яєць перепелиних / Т.О. комашко, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.15-16. | 
| Короткий огляд (реферат): | Проведено оцінювання товарознавчих показників яєць перепелиних, їх маркування; визначено органолептичні показники, в тому числі оцінювання зовнішнього вигляду та виявлення дефектів перепелиних яєць, фізичні – індекс білка і жовтка, маса; інтегральний показник відносної конкурентоспроможності; мікробіологічні – кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ), наявність бактерій групи кишкової палички (БГКП) та сальмонел; радіологічні – питома активність цезію-137, згідно з вимогами нормативних документів щодо якості та безпечності яєць перепелиних – ДСТУ 4656:2006 «Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови». | 
| Опис: | The evaluation of commodity indicators of quail eggs, their marking was carried out; defined organoleptic parameters, including assessment of appearance and detection of quail defects eggs, physical - index of protein and yolk, weight; integrated indicator of relative competitiveness; microbiological - the number of mesophilic aerobic and facultative anaerobic microorganisms (KMAFANM), the presence of Escherichia coli bacteria (BGKP) and Salmonella; radiological - specific activity of cesium-137, in accordance with the requirements of regulatory documents on the quality and safety of quail eggs - DSTU 4656: 2006 "Quail eggs are food and hatching. Specifications". | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6074 | 
| УДК: | 619:614.31:639.3 | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tovaroznavche_ocinjuvannja.pdf | 194,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

