Перегляд зібрання за групою - Теми flour

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.»Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»Лябах, Артем Олександрович; Liabakh, Artem
2023Аналіз та удосконалення технології хліба житньо-пшеничного в ТОВ «Інтерагро Ржищів»Ліщенко, Євгеній Юрійович; Lishchenko, Yevhenii
2022Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів КиївщиниБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya
2024Організація виробництва напівфабрикатів (піци)Симокінь, Валентин Юрійович; Symokin, Valentyn
2024Організація виробництва пельменівЗолочевський, Дмитро Сергійович; Zolochevskyi, Dmytro
2024Організація виробництва печива пісочногоАзієва, Світлана Володимирівна; Azieva, Svetlana
2024Організація виробництва французьких багетівФальківський, Денис Сергійович; Falkivskyi, Denys
2024Організація технологічних процесів локшини швидкого приготуванняГоробець, Андрій Олегович; Horobets, Andrii
2023Удосконалення технології хліба з пшеничного борошнаБабич, Жанна Сергіївна; Babich, Zhanna