Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorHlevasky, Volodymyr-
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorLozinsky, Mykola-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorSydorova, Iryna-
dc.contributor.authorШох, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorShokh, Svetlana-
dc.contributor.authorДубовик, Наталья Сергіївна-
dc.contributor.authorDubovik, Natalya-
dc.contributor.authorКуянов, Володимир Вікторович-
dc.contributor.authorKuyanov, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-02-09T08:39:57Z-
dc.date.available2024-02-09T08:39:57Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання та переробки продукції рослинництва: практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201–Агрономія) / уклад. В. І. Глеваський та ін. - Біла Церква, 2021. - 175 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839-
dc.descriptionСovers the main questions regarding the peculiarities of the structure and chemical composition of grain and seeds for the further substantiation of the scientific basis of their storage and processing.uk_UA
dc.description.abstractПрактикум охоплює основні питання щодо особливостей будови i хімічного складу зерна, насіння для подальшого обґрунтування наукових основ їх зберігання i переробки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesпротокол №8.06.2021р.;Рекомендовано до видання науково-методичною комісією БНАУ-
dc.subjectзберігання, переробка, зерно, насіння, партія насінняuk_UA
dc.subjectstorage, processing, grain, seeds, batch of seedsuk_UA
dc.titleТехнологія зберігання та переробки продукції рослинництваuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of storage and processing of plant productsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udcУДК 631.56(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Practicum.pdf.pdf1,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.