Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
Title: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва |
Other Titles: | Technology of storage and processing of plant products |
Authors: | Глеваський, Володимир Іванович Hlevasky, Volodymyr Лозінський, Микола Владиславович Lozinsky, Mykola Сидорова, Ірина Марківна Sydorova, Iryna Шох, Світлана Сергіївна Shokh, Svetlana Дубовик, Наталья Сергіївна Dubovik, Natalya Куянов, Володимир Вікторович Kuyanov, Volodymyr |
Keywords: | зберігання, переробка, зерно, насіння, партія насіння;storage, processing, grain, seeds, batch of seeds |
Issue Date: | Dec-2021 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201–Агрономія) / уклад. В. І. Глеваський та ін. - Біла Церква, 2021. - 175 с. |
Series/Report no.: | протокол №8.06.2021р.;Рекомендовано до видання науково-методичною комісією БНАУ |
Abstract: | Практикум охоплює основні питання щодо особливостей будови i хімічного складу зерна, насіння для подальшого обґрунтування наукових основ їх зберігання i переробки. |
Description: | Сovers the main questions regarding the peculiarities of the structure and chemical composition of grain and seeds for the further substantiation of the scientific basis of their storage and processing. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839 |
metadata.dc.identifier.udc: | УДК 631.56(075.8) |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Practicum.pdf.pdf | 1,99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.