Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
Title: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Other Titles: Technology of storage and processing of plant products
Authors: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevasky, Volodymyr
Лозінський, Микола Владиславович
Lozinsky, Mykola
Сидорова, Ірина Марківна
Sydorova, Iryna
Шох, Світлана Сергіївна
Shokh, Svetlana
Дубовик, Наталья Сергіївна
Dubovik, Natalya
Куянов, Володимир Вікторович
Kuyanov, Volodymyr
Keywords: зберігання, переробка, зерно, насіння, партія насіння;storage, processing, grain, seeds, batch of seeds
Issue Date: Dec-2021
Publisher: БНАУ
Citation: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201–Агрономія) / уклад. В. І. Глеваський та ін. - Біла Церква, 2021. - 175 с.
Series/Report no.: протокол №8.06.2021р.;Рекомендовано до видання науково-методичною комісією БНАУ
Abstract: Практикум охоплює основні питання щодо особливостей будови i хімічного складу зерна, насіння для подальшого обґрунтування наукових основ їх зберігання i переробки.
Description: Сovers the main questions regarding the peculiarities of the structure and chemical composition of grain and seeds for the further substantiation of the scientific basis of their storage and processing.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
metadata.dc.identifier.udc: УДК 631.56(075.8)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Practicum.pdf.pdf1,99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.