Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
Назва: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Інші назви: Technology of storage and processing of plant products
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevasky, Volodymyr
Лозінський, Микола Владиславович
Lozinsky, Mykola
Сидорова, Ірина Марківна
Sydorova, Iryna
Шох, Світлана Сергіївна
Shokh, Svetlana
Дубовик, Наталья Сергіївна
Dubovik, Natalya
Куянов, Володимир Вікторович
Kuyanov, Volodymyr
Ключові слова: зберігання, переробка, зерно, насіння, партія насіння;storage, processing, grain, seeds, batch of seeds
Дата публікації: гру-2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201–Агрономія) / уклад. В. І. Глеваський та ін. Біла Церква, 2021. - 175 с.
Серія/номер: протокол №8.06.2021р.;Рекомендовано до видання науково-методичною комісією БНАУ
Короткий огляд (реферат): Практикум охоплює основні питання щодо особливостей будови i хімічного складу зерна, насіння для подальшого обґрунтування наукових основ їх зберігання i переробки.
Опис: Сovers the main questions regarding the peculiarities of the structure and chemical composition of grain and seeds for the further substantiation of the scientific basis of their storage and processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
УДК: УДК 631.56(075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Practicum.pdf.pdf1,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.