Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманчук, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorRomanchuk, Irina-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorМоісеєва, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorMoiseeva, Liudmyla-
dc.contributor.authorКрушельницька, Наталя Леонідівна-
dc.contributor.authorKrushelnytska, Natalia-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2023-11-17T17:59:27Z-
dc.date.available2023-11-17T17:59:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗастосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини / Т. В. Рудакова, І. О. Романчук, А. В. Мінорова та ін. // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 12-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції ( НУХТ, 20 вересня 2023 р.) .– Київ, 2023 .– С. 115 – 120.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-612-302-5-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9117-
dc.descriptionAs a result of the conducted research, the principles of the HACCP system were implemented, a list of biological and chemical potential hazards was compiled, and 5 critical control points in the technological process of pudding and cream were determined. It is shown that the HACCP system provides an organized approach to identifying and eliminating potential hazards during the production of dairy desserts with a combined composition of raw materials. Implementation of the developed HACCP system at the enterprise will allow obtaining a finished product with stable quality and safety, which, in turn, will increase its competitiveness on the domestic market and guarantee eco-safety for consumers.uk_UA
dc.description.abstractВ результаті проведених досліджень було реалізовано принципи системи НАССР, складено перелік біологічних і хімічних потенційних небезпек та визначено 5 критичних точок контролю в технологічному процесі пудингу і крему. Показано, що система НАССР забезпечує організований підхід до виявлення та усунення потенційних небезпек під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини. Впровадження розробленої системи НАССР на підприємстві дозволить отримати готовий продукт із стабільною якістю та безпечністю, що, в свою чергу, підвищить його конкурентоздатність на вітчизняному ринку та гарантуватиме екобезпеку для споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectбіологічні і хімічні потенційні небезпекиuk_UA
dc.subjectкритичні точки контролюuk_UA
dc.subjectекобезпекаuk_UA
dc.subjectbiological and chemical potential hazardsuk_UA
dc.subjectcritical control pointsuk_UA
dc.subjecteco-safetyuk_UA
dc.titleЗастосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниuk_UA
dc.title.alternativeApplication of HACCP principles during the production of dairy desserts combined composition of raw materialsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.18uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosuvannia_pryntsypiv.pdf1,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.