Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.contributor.authorБілий, Вадим Юрійович-
dc.contributor.authorBilyi, Vadym-
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.contributor.authorВежлівцева, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorVezhlivtseva, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-06-24T20:25:30Z-
dc.date.available2023-06-24T20:25:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива / С. А. Наріжний, В. Ю. Білий, А. В. Мінорова та ін. // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації [Електронний ресурс]: тези доп. VI Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф. (Київ, 27 трав. 2023 р.) / відп. ред. В. А. Осика. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 277-280.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817-
dc.descriptionThe use of dry demineralized whey, whey protein concentrate, and plant ingredients in ice cream mixes helps increase viscosity, which may be associated with the gel-forming ability of inulin, whey proteins that have hydrophilic properties, and the high moisture-binding capacity of rice starch and sesame flour.uk_UA
dc.description.abstractВикористання у складі сумішей для морозива сухої сироватки демінералізованої, концентрату сироваткових білків і рослинних інгредієнтів сприяє підвищенню в’язкості, що може бути пов’язано з гелеутворювальною здатністю інуліну, сироваткових білків, які володіють гідрофільними властивостями, високою волого-зв’язувальною здатністю крохмалю рисового та кунжутного борошна.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсуха сироватка демінералізованаuk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UA
dc.subjectрослинні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectdemineralized dry wheyuk_UA
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UA
dc.subjectplant ingredientsuk_UA
dc.titleВплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозиваuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of plant ingredients on the structural and mechanical properties of low-calorie ice creamuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.674uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vpluv_ingredientiv.pdf279,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.