Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
| dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
| dc.contributor.author | Білий, Вадим Юрійович | - |
| dc.contributor.author | Bilyi, Vadym | - |
| dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
| dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
| dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
| dc.contributor.author | Вежлівцева, Світлана Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Vezhlivtseva, Svitlana | - |
| dc.date.accessioned | 2023-06-24T20:25:30Z | - |
| dc.date.available | 2023-06-24T20:25:30Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива / С. А. Наріжний, В. Ю. Білий, А. В. Мінорова та ін. // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації [Електронний ресурс]: тези доп. VI Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф. (Київ, 27 трав. 2023 р.) / відп. ред. В. А. Осика. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 277-280. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817 | - |
| dc.description | The use of dry demineralized whey, whey protein concentrate, and plant ingredients in ice cream mixes helps increase viscosity, which may be associated with the gel-forming ability of inulin, whey proteins that have hydrophilic properties, and the high moisture-binding capacity of rice starch and sesame flour. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Використання у складі сумішей для морозива сухої сироватки демінералізованої, концентрату сироваткових білків і рослинних інгредієнтів сприяє підвищенню в’язкості, що може бути пов’язано з гелеутворювальною здатністю інуліну, сироваткових білків, які володіють гідрофільними властивостями, високою волого-зв’язувальною здатністю крохмалю рисового та кунжутного борошна. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | суха сироватка демінералізована | uk_UA |
| dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UA |
| dc.subject | рослинні інгредієнти | uk_UA |
| dc.subject | demineralized dry whey | uk_UA |
| dc.subject | whey protein concentrate | uk_UA |
| dc.subject | plant ingredients | uk_UA |
| dc.title | Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива | uk_UA |
| dc.title.alternative | The effect of plant ingredients on the structural and mechanical properties of low-calorie ice cream | uk_UA |
| dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 663.674 | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Vpluv_ingredientiv.pdf | 279,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.