Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochii, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Роль, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Rol, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T06:08:47Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T06:08:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Надточій В.М. Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання / В.М. Надточій, Н.В. Роль // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали V-ї Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .– Мукачеве, 2022 .– С. 31–33. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260 | - |
dc.description | Innovative technologies of gluten-free culinary products for patients with protein metabolism disorders due to the use of gluten-free flour are highlighted. Gluten-free flour mixtures based on buckwheat, rice, flax, hemp, amaranth are characterized | uk_UA |
dc.description.abstract | Висвітлені інноваційні технології безглютенових кулінарних виробів для хворих з порушеним обміном білкових речовин за використання безглютенового борошна. Охарактеризовані безглютенові борошняні суміші на основі гречки, рису, льону, коноплі, амаранту | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk_UA |
dc.subject | целіакія | uk_UA |
dc.subject | дієтичне харчування | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | «безглютенове» борошно | uk_UA |
dc.subject | celiac disease | uk_UA |
dc.subject | dietary food | uk_UA |
dc.title | Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of gluten-free raw materials and prospects for their use | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.661.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_bezghliut.pdf | 712,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.