Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8135
Назва: «Основи органічного виробництва», змістовий модуль 1 «Органічне виробництво в Україні та світі»: Методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія»
Інші назви: "Fundamentals of organic production", content module 1 "Organic production in Ukraine and the world": Guidelines for practical training for applicants for the first (bachelor's) level of higher education specialty 201 "Agronomy"
Автори: Козак, Леонід Андрійович
Грабовський, Микола Борисович
Богатир, Людмила Вікторівна
Качан, Леся Михайлівна
Kozak, Leonid
Grabovskyi, Mykola
Kachan, Lesya
Bogatyr, Lyudmyla
Ключові слова: Органічне виробництво;Агрономія;Сталий розвиток;Харчова безпека;Права та обов’язки суб’єктів ринку органічної продукції;Порядок сертифікації операторів органічного виробництва;Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції;Методичні вказівки до виконання практичних занять;Organic production;Agronomy;Sustainable development;Food security;Rights and responsibilities of organic market participants;Procedure for certification of organic production operators;On the basic principles and requirements for organic production, circulation and labeling of organic products;Methodical instructions for practical classes
Дата публікації: 7-кві-2022
Видавництво: БНАУ
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені з метою формування знань і практичних навичок, необхідних для виконання практичних завдань з дисципліни «Основи органічного виробництва». Перша частина методичних вказівок це шість семінарських занять на яких студенти знайомляться з історією органічного виробництва в Україні та світі, розвитку органічного виробництва в ключі з сталим розвитком та харчовою безпекою країни, а також вивчають Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції». Methodical instructions are developed for the purpose of formation of knowledge and practical skills necessary for performance of practical tasks in discipline "Fundamentals of organic production". The first part of the guidelines is six seminars in which students learn about the history of organic production in Ukraine and the world, the development of organic production in the key to sustainable development and food security, and study the Law of Ukraine "On basic principles and requirements for organic production, circulation and labeling of organic products. "
Опис: «Основи органічного виробництва», змістовий модуль 1 «Органічне виробництво в Україні та світі»: Методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Л.В. Богатир, Л.М. Качан. Біла Церква, 2022. 92 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8135
УДК: УДК: 631.5(075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мет ООВ 1 пдф.pdf366,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.