Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorБогатир, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorGrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.contributor.authorBogatyr, Lyudmyla-
dc.date.accessioned2023-01-19T12:11:02Z-
dc.date.available2023-01-19T12:11:02Z-
dc.date.issued2022-04-07-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8135-
dc.description«Основи органічного виробництва», змістовий модуль 1 «Органічне виробництво в Україні та світі»: Методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Л.В. Богатир, Л.М. Качан. Біла Церква, 2022. 92 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені з метою формування знань і практичних навичок, необхідних для виконання практичних завдань з дисципліни «Основи органічного виробництва». Перша частина методичних вказівок це шість семінарських занять на яких студенти знайомляться з історією органічного виробництва в Україні та світі, розвитку органічного виробництва в ключі з сталим розвитком та харчовою безпекою країни, а також вивчають Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції». Methodical instructions are developed for the purpose of formation of knowledge and practical skills necessary for performance of practical tasks in discipline "Fundamentals of organic production". The first part of the guidelines is six seminars in which students learn about the history of organic production in Ukraine and the world, the development of organic production in the key to sustainable development and food security, and study the Law of Ukraine "On basic principles and requirements for organic production, circulation and labeling of organic products. "uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectОрганічне виробництвоuk_UA
dc.subjectАгрономіяuk_UA
dc.subjectСталий розвитокuk_UA
dc.subjectХарчова безпекаuk_UA
dc.subjectПрава та обов’язки суб’єктів ринку органічної продукціїuk_UA
dc.subjectПорядок сертифікації операторів органічного виробництваuk_UA
dc.subjectПро основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукціїuk_UA
dc.subjectМетодичні вказівки до виконання практичних занятьuk_UA
dc.subjectOrganic productionuk_UA
dc.subjectAgronomyuk_UA
dc.subjectSustainable developmentuk_UA
dc.subjectFood securityuk_UA
dc.subjectRights and responsibilities of organic market participantsuk_UA
dc.subjectProcedure for certification of organic production operatorsuk_UA
dc.subjectOn the basic principles and requirements for organic production, circulation and labeling of organic productsuk_UA
dc.subjectMethodical instructions for practical classesuk_UA
dc.title«Основи органічного виробництва», змістовий модуль 1 «Органічне виробництво в Україні та світі»: Методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія»uk_UA
dc.title.alternative"Fundamentals of organic production", content module 1 "Organic production in Ukraine and the world": Guidelines for practical training for applicants for the first (bachelor's) level of higher education specialty 201 "Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udcУДК: 631.5(075.8)uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мет ООВ 1 пдф.pdf366,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.