Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Дирда, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Dirda, Victoria | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-10T11:19:54Z | - |
dc.date.available | 2022-05-10T11:19:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості / О. П. Гребельник, Л. П. Загоруй, В. О. Дирда // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 року). Старобільськ : Вид-во ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» , 2021 .– С. 316–319 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441 | - |
dc.description | The possibility of using sensory research to create food products, including milkshakes, has been studied. This type of product belongs to the group with a short shelf life, so organoleptic properties are an important indicator of their quality. The hedonic evaluation method and physicochemical properties were used during the research. Milkshakes with organic additives have been created. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено можливість використання сенсорного дослідження з метою створення харчових продуктів, зокрема молочних коктейлів. Даний вид продукції належить до групи з коротким терміном зберігання, тому органолептичні властивості є важливим показником їх якості. Під час досліджень було використано гедонічний метод оцінювання та фізико-хімічні властивості. Створено молочні коктейлі з біодобавками. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Луганський національний університет імені Тараса Шевченка | uk_UA |
dc.subject | молочні коктейлі | uk_UA |
dc.subject | гедонічний метод оцінювання | uk_UA |
dc.subject | сенсорні властивості | uk_UA |
dc.subject | пінозбитість | uk_UA |
dc.subject | milkshakes | uk_UA |
dc.subject | hedonic evaluation method | uk_UA |
dc.subject | sensory properties | uk_UA |
dc.subject | foaming | uk_UA |
dc.subject | молочные коктейли | uk_UA |
dc.subject | гедонический метод оценки | uk_UA |
dc.subject | сенсорные свойства | uk_UA |
dc.subject | пеносбитость | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of sensory analysis in the dairy industry | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664:637.1 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_vykorystannia.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.