Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorДирда, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorDirda, Victoria-
dc.date.accessioned2022-05-10T11:19:54Z-
dc.date.available2022-05-10T11:19:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості / О. П. Гребельник, Л. П. Загоруй, В. О. Дирда // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 року). Старобільськ : Вид-во ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» , 2021 .– С. 316–319 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441-
dc.descriptionThe possibility of using sensory research to create food products, including milkshakes, has been studied. This type of product belongs to the group with a short shelf life, so organoleptic properties are an important indicator of their quality. The hedonic evaluation method and physicochemical properties were used during the research. Milkshakes with organic additives have been created.uk_UA
dc.description.abstractВивчено можливість використання сенсорного дослідження з метою створення харчових продуктів, зокрема молочних коктейлів. Даний вид продукції належить до групи з коротким терміном зберігання, тому органолептичні властивості є важливим показником їх якості. Під час досліджень було використано гедонічний метод оцінювання та фізико-хімічні властивості. Створено молочні коктейлі з біодобавками.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛуганський національний університет імені Тараса Шевченкаuk_UA
dc.subjectмолочні коктейліuk_UA
dc.subjectгедонічний метод оцінюванняuk_UA
dc.subjectсенсорні властивостіuk_UA
dc.subjectпінозбитістьuk_UA
dc.subjectmilkshakesuk_UA
dc.subjecthedonic evaluation methoduk_UA
dc.subjectsensory propertiesuk_UA
dc.subjectfoaminguk_UA
dc.subjectмолочные коктейлиuk_UA
dc.subjectгедонический метод оценкиuk_UA
dc.subjectсенсорные свойстваuk_UA
dc.subjectпеносбитостьuk_UA
dc.titleПерспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of sensory analysis in the dairy industryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_vykorystannia.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.