Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7342
Назва: | Амінокислотний склад білкової добавки як складової поживного середовища для личинки chironomus |
Інші назви: | Amino acid composition of protein supplement as a component of nutrient media for chironomus larvae |
Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Мерзлов, Сергій Віталійович Merzlov, Serhii |
Ключові слова: | Личинки Chironomus;Chironomus larvae;поживне середовище;nutrient medium;амінокислоти;amino acids;білкова добавка;protein supplement;дріжджований шрот;yeast meal;риба;fish |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л.П. Амінокислотний склад білкової добавки як складової поживного середовища для личинок Chironomus / Л. П. Король-Безпала, С. В. Мерзлов // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: наук.-практ. конф. молодих учених, аспірантів і докторантів (Білоцерківський НАУ, 18 травня) .- Біла Церква: БНАУ, 2017. - С. 36–37. |
Короткий огляд (реферат): | Інтенсивність росту риби залежить від складу кормів, які вона споживає. Її прирости прямопропорційно залежать від вмісту протеїну та біологічно активних речовин у кормах. Цінним джерелом протеїну та незамінних амінокислот для промислової та смітної риби є личинка Chironomus. |
Опис: | The intensity of fish growth depends on the composition of the food it consumes. Its gains are directly proportional to the content of protein and biologically active substances in feed. The larva of Chironomus is a valuable source of protein and essential amino acids for commercial and commercial fish. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7342 |
УДК: | 606:595.771 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aminokyslotnyi _sklad.pdf | 285,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.