Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7341
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Король-Безпала, Леся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Korol-Bezpala, Lesia | - |
dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-25T19:02:50Z | - |
dc.date.available | 2022-04-25T19:02:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Король-Безпала Л.П. Визначення амінокислотного складу білкової добавки з метою використання її для поживного середовища личинки Chironomus / Л. П. Король-Безпала, С. В. Мерзлов // Іхтіологія та морфологія – наукова та практична основа рибництва: міжнар. наук.-практ.конф. (Білоцерківський НАУ, 24 жовтня) .- Біла Церква: БНАУ, 2017. - С. 8–9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7341 | - |
dc.description | Chironomus larvae technology involves the use of baker's yeast in the nutrient medium. Yeast contains a significant amount of protein, essential amino acids and other biologically active substances. The use of yeast has a number of disadvantages including high cost and the formation of excess carbon dioxide. Due to its chemical composition, the source of protein for the nutrient media of the larvae of Chironomus may be sunflower meal, which is a by-product of the production of vegetable oils obtained after pressing and extraction of oilseeds. | uk_UA |
dc.description.abstract | Технологія вирощування личинки Chironomus передбачає використання пекарських дріжджів у складі поживного середовища. У складі дріжджів знаходиться значна кількість білка, незамінних амінокислот і інших біологічно активних речовин. Використання дріжджів має ряд недоліків у тому числі велика вартість і утворення надмірної вуглекислоти. Враховуючи хімічний склад, джерелом білка для поживних середовищ личинки Chironomus може бути соняшниковий шрот, який є побічним продуктом за виробництва рослинних олій, отриманий після пресування і екстракції насіння олійних культур. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | Личинки Chironomus | uk_UA |
dc.subject | Chironomus larvae | uk_UA |
dc.subject | поживне середовище | uk_UA |
dc.subject | nutrient medium | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | amino acids | uk_UA |
dc.subject | білкова добавка | uk_UA |
dc.subject | protein supplement | uk_UA |
dc.subject | соняшниковий шрот | uk_UA |
dc.subject | sunflower meal | uk_UA |
dc.title | Визначення амінокислотного складу білкової добавки з метою використання її для поживного середовища личинки Chironomus | uk_UA |
dc.title.alternative | Determination of the amino acid composition of the protein supplement in order to use it for the nutrient medium of the larva Chironomus | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 606.2:636.087:595.771 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyznachennia_aminokyslotnoho.pdf | 287,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.