Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7098
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.date.accessioned2021-12-22T18:35:24Z-
dc.date.available2021-12-22T18:35:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНедашківський В. М. Оцінка якості продукції бджільництва / В. М. Недашківський, Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 54-56.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7098-
dc.descriptionThe results of research on the quality of bee products for the presence of heavy metals in them are presented. Based on the results of research, it was found that the concentration of cadmium and lead in honey samples did not exceed the maximum allowable levels of beekeeping and the tested honey is safe for food.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень якості продуктів бджільництва на наявність у них важких металів. На підставі результатів досліджень встановлено, що у пробах меду концентрація кадмію і свинцю не перевищувала максимально допустимих рівнів бджільництва і досліджуваний мед є безпечним для харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectважкі металиuk_UA
dc.subjectPbuk_UA
dc.subjectCduk_UA
dc.subjectпродукти бджільництваuk_UA
dc.subjectbeekeeping productsuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectheavy metalsuk_UA
dc.titleОцінка якості продукції бджільництваuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of the quality of beekeeping productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc638:006.83:504uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otsinka_yakosti.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.