Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілий, Вадим Юрійович-
dc.contributor.authorBilyi, Vadym-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.date.accessioned2021-12-13T18:46:43Z-
dc.date.available2021-12-13T18:46:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБілий В. Ю. Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використання / В. Ю. Білий, С. В. Мерзлов // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7068-
dc.descriptionAn important task of modern biotechnology is the development of scientific bases and engineering solutions to obtain products that have broad prospects for practical use. One of the leading places among them belongs to enzymes of animal origin, which are used in various industries and economy. Chymosin or renin are used for the production of rennet cheeses, which are highly nutritious protein products derived from milk by coagulation and processing. They retain all the essential nutrients of milk except carbohydrates.uk_UA
dc.description.abstractВажливим завданням сучасної біотехнології є розробка наукових основ та інженерних рішень для одержання продуктів, що мають широкі перспективи практичного використання. Одне з провідних місць серед них належить ферментам тваринного походження, які застосовують у різних галузях промисловості та господарства. Хімозин або ренін використовують для виробництва сичужних сирів ,які є високопоживними білковими продуктами, одержані з молока шляхом його згортання і оброблення. Вони зберігають всі основні поживні речовини молока за винятком вуглеводів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectензимиuk_UA
dc.subjectекстрагентuk_UA
dc.subjectхімозинuk_UA
dc.subjectкоагуляціяuk_UA
dc.subjectмолочний згустокuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectextractantuk_UA
dc.subjectchymosinuk_UA
dc.subjectcoagulationuk_UA
dc.subjectmilk clotuk_UA
dc.titleБіотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використанняuk_UA
dc.title.alternativeBiotechnological methods of chymosin extraction and efficiency of their useuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc602.42:637.33uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biotekhnoloh_metody.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.