Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7068
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білий, Вадим Юрійович | - |
dc.contributor.author | Bilyi, Vadym | - |
dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-13T18:46:43Z | - |
dc.date.available | 2021-12-13T18:46:43Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Білий В. Ю. Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використання / В. Ю. Білий, С. В. Мерзлов // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 51-52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7068 | - |
dc.description | An important task of modern biotechnology is the development of scientific bases and engineering solutions to obtain products that have broad prospects for practical use. One of the leading places among them belongs to enzymes of animal origin, which are used in various industries and economy. Chymosin or renin are used for the production of rennet cheeses, which are highly nutritious protein products derived from milk by coagulation and processing. They retain all the essential nutrients of milk except carbohydrates. | uk_UA |
dc.description.abstract | Важливим завданням сучасної біотехнології є розробка наукових основ та інженерних рішень для одержання продуктів, що мають широкі перспективи практичного використання. Одне з провідних місць серед них належить ферментам тваринного походження, які застосовують у різних галузях промисловості та господарства. Хімозин або ренін використовують для виробництва сичужних сирів ,які є високопоживними білковими продуктами, одержані з молока шляхом його згортання і оброблення. Вони зберігають всі основні поживні речовини молока за винятком вуглеводів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | ензими | uk_UA |
dc.subject | екстрагент | uk_UA |
dc.subject | хімозин | uk_UA |
dc.subject | коагуляція | uk_UA |
dc.subject | молочний згусток | uk_UA |
dc.subject | enzymes | uk_UA |
dc.subject | extractant | uk_UA |
dc.subject | chymosin | uk_UA |
dc.subject | coagulation | uk_UA |
dc.subject | milk clot | uk_UA |
dc.title | Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використання | uk_UA |
dc.title.alternative | Biotechnological methods of chymosin extraction and efficiency of their use | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 602.42:637.33 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biotekhnoloh_metody.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.